fbpx
  • Boost Nu je inkomen!
  • Financiële vrijheid via vastgoed
  • Boost Nu je inkomen!
  • Financiële vrijheid via vastgoed
  • Boost Nu je inkomen!
  • Financiële vrijheid via vastgoed

Investeren in vastgoed

Alles over investeren in vastgoed

Investeren kan je leren

Wat is jouw vastgoed exitstrategie?

Als je begint te investeren in vastgoed doe je er verstandig aan om meteen al stil te staan bij een mogelijke exit. Klinkt dat wat al te voorbarig? Toch kunnen heldere doelstellingen en een duidelijke exitstrategie je heel wat geld opleveren.

Wat is een exitstrategie?

Een exitstrategie is voor iedereen anders, het is persoonsgebonden. Sommige mensen willen een appeltje voor de dorst opbouwen, terwijl anderen een investering zien als een startkapitaal voor hun kinderen. Aangezien spaargeld dat op de bank staat helemaal niets opbrengt, loont investeren in vastgoed altijd. Het opbouwen van een pensioen kan ook een doelstelling zijn. Vastgoed kan voor een extra passief inkomen zorgen bovenop het wettelijke pensioen. Een laatste strategie kan dan weer het uitbouwen van een vastgoedportefeuille zijn, om zo financiële vrijheid te ervaren. Meerdere panden die geld in het laatje brengen geeft gemoedsrust.

Doelen op korte termijn

Naast de doelstellingen op lange termijn is het zeker ook mogelijk doelen te hebben op korte termijn. Het loont zeker de moeite eens stil te staan bij je doelstellingen op twee en vijf jaar. In vastgoed investeren is helemaal niet moeilijk en al met een kleine investering kun je snel mooie rendementen boeken. Zelfs op heel korte termijn. Zelf ben ik in slechts enkele jaren tijd van een investering van 15.000 euro naar een portefeuille van 4 miljoen euro gegaan.

Meer weten?

Wens je meer te weten over investeren in vastgoed? Woon dan zeker eens een avondseminar bij. Je doet heel wat kennis op die je razendsnel kunt toepassen.

investeren-in-vastgoed-webinar

Neem deel aan ons Gratis webinar!

Je ontdekt alle waardevolle kennis die je nodig hebt om succesvol te investeren in vastgoed!

Financieel vrij via vastgoed?
Vraag meer informatie aan

Een mailtje ontvangen wanneer we meer Tips & Tricks online zetten?

Mis geen waardevolle content en schrijf je snel in.

test

Geniet van deze zeer waardevolle 60min!

Een Succesvol bedrijf in 10 stappen

1 dag winstgevende strategiën en kostbewuste acties

5 dagen Intensieve Coaching

Voor al wie passief inkomen wenst te generen via vastgoed